foto9

Nieuws 2015

Zie onderstaand een verzameling aan krantenknipsels over het Westland Korenfestival van 2015.

Onze enige echte Westlandse druivenprinses Kelly Kouwenhoven wil graag de bel luiden als startsein van het 7de Westland Korenfestival. Dat ze een prachtig visitekaartje is van ons streek product, de Westlandse Druif, heeft ze al bewezen, maar of ze een nootje kan meezingen.....? Dat zullen we nog even moeten afwachten...

Met veel energie zijn we in de weer om op 19 september een gezellige dag neer te zetten! Het loopt gelukkig weer gesmeerd en we zijn erg enthousiast over de deelnemers: 8 uit de regio en 8 daarbuiten, je kunt bijna spreken van: de westlanders en de buitenwestlanders! We hebben een mooi programma en voor iedere smaak. Als vanouds de smartlap en het levenslied. Lekkere meezing pop, de kindertjes mogen we niet vergeten en dit jaar nieuw een musical popkoor. Kijk eens even rond op hun sites (te vinden onder het hoofdstuk Deelnemers) en maak kennis met het koor.

Het meezingen in een koor is razend populair in het Westland. In al die jaren dat wij dit organiseren zijn er in onze regio al zoveel nieuwe koren bijgekomen. Het is voor ons moeilijk om daaruit een keuze te maken. Er zijn nieuwkomers op het festival en helaas hebben we ook moeten teleurstellen, wat ons erg spijt.
Maar het is nog geen 19 september! Er is nog genoeg te doen!

Judith Stolze
bestuurssecretaris


Zaterdagavond 19 september 2015
Ook dit jaar wordt er na afloop van het festival weer een afterparty georganiseerd. Het is inmiddels een gezellige traditie geworden, met een hapje en een drankje, veel muziek en gezang.

Partycentrum De Binnenhof, onze knusse thuishaven, opent vanaf 19.00 uur de deuren en u bent van harte welkom om deze afsluiting met ons mee te beleven.

Om ca. 19.30 uur wordt het buffet geopend!!
Kaarten zijn à  € 15,00 p.p. te koop bij Louis van der Horst: telefoon: 06-51619574, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorg dat je er snel bij bent want op = op !!