foto9

Denk je ook wel eens: "was het maar 20 september?"  Nou, beste mensen, het bestuur denkt dit met regelmaat. We hebben weer alles uit de kast gehaald om op deze dag een programma neer te kunnen zetten, waar muzikaal Westland trots op mag zijn. Echt hoor, er staan straks weer 16 koren op de podia met een geluid waar je "U" tegen kunt zeggen.
Sommige koren zie je voor het eerst en een aantal komen op herhaling. Na het succes van voorgaande jaren hebben we weer gekozen voor 8 podia en 16 koren. Echter is de route tussen de podia enigszins veranderd. Het Van Tijnplein hebben we dit jaar niet opgenomen, daarvoor in de plaats is er nu een podium op de Dijkweg, tegenover de 3Winckels.
Alle deelnemers worden rond 12 uur ontvangen en krijgen een Westland Korenfestival tas met daarin een lunchpakket en een programma. Een leuke bijkomstigheid is dat we van de Fa. Looije voor elke deelnemer een zakje snoeptomaatjes hebben gekregen en zullen in de bekende tas te vinden zijn.
Het programma is nog niet rond. Erik is druk doende om een zo gestroomlijnd mogelijke indeling te maken. Begin september hopen we het te kunnen publiceren op de site en worden de flyers en posters gedrukt. De organisatie ligt goed op schema en zal op 20 september klaar staan om alle deelnemers te verwelkomen op het 6e Westland Korenfestival. JULLIE KOMEN TOCH ALLEMAAL !!

Judith Stolze.