foto9

Nieuws 2014

Zie onderstaand een verzameling aan krantenknipsels over het Westland Korenfestival van 2014.

Per 1 augustus 2014 is het rekeningnummer gewijzigd!  IBAN nummer NL45RABO 0149327544.

Donaties zijn altijd welkom!!

Denk je ook wel eens: "was het maar 20 september?"  Nou, beste mensen, het bestuur denkt dit met regelmaat. We hebben weer alles uit de kast gehaald om op deze dag een programma neer te kunnen zetten, waar muzikaal Westland trots op mag zijn. Echt hoor, er staan straks weer 16 koren op de podia met een geluid waar je "U" tegen kunt zeggen.
Sommige koren zie je voor het eerst en een aantal komen op herhaling. Na het succes van voorgaande jaren hebben we weer gekozen voor 8 podia en 16 koren. Echter is de route tussen de podia enigszins veranderd. Het Van Tijnplein hebben we dit jaar niet opgenomen, daarvoor in de plaats is er nu een podium op de Dijkweg, tegenover de 3Winckels.
Alle deelnemers worden rond 12 uur ontvangen en krijgen een Westland Korenfestival tas met daarin een lunchpakket en een programma. Een leuke bijkomstigheid is dat we van de Fa. Looije voor elke deelnemer een zakje snoeptomaatjes hebben gekregen en zullen in de bekende tas te vinden zijn.
Het programma is nog niet rond. Erik is druk doende om een zo gestroomlijnd mogelijke indeling te maken. Begin september hopen we het te kunnen publiceren op de site en worden de flyers en posters gedrukt. De organisatie ligt goed op schema en zal op 20 september klaar staan om alle deelnemers te verwelkomen op het 6e Westland Korenfestival. JULLIE KOMEN TOCH ALLEMAAL !!

Judith Stolze.

 

Nieuwsbrief: weer van start

De eerste vergadering zit er op en zijn we weer gemotiveerd om van ons zesde Westlandkorenfestival een gezellige happening te maken.
Nog even terugkijkend naar ons eerste Lustrum van 21 september jongstleden krijg ik toch weer een beetje kippenvel. Alles zat ook mee: prachtige en gezellige deelnemers (16 koren), mooi weer en een geweldige opening door niemand minder dan Tineke Schouten.
Ondanks dat we de lat erg hoog hebben gelegd vorig jaar, zijn we ervan overtuigd dat het 20 september 2014 weer een super festival gaat worden. De taken zijn verdeeld en Wim van Leeuwen wordt de nieuwe man van o.a. de techniek.
Er hebben zich zo als ieder jaar weer meer koren aangemeld dan we helaas kunnen plaatsen. Erik Veenman, onze man die de koren uitnodigt en indeelt, heeft een hele klus te klaren.
U weet dus dat u 20 september 2014 vrij moet houden voor ons zesde Westlandkorenfestival.
Dit is een evenement waar duizenden mensen op af komen en dus erg interessant om te sponsoren!!
We gaan nog even aan de slag en zien u graag op 20 september in het centrum van Naaldwijk.

Vriendelijke groeten,
Louis van der Horst.