foto9

We zijn erg blij dat we kunnen melden dat het startsein, vanaf het gerenoveerde Wilhelminaplein, voor het 10 jarig jubileum, gegeven gaat worden door Westlands veelzijde muzikante, met haar prachtige stem, MAGHEN HILGERSUM.
Haar bijzondere zangkwaliteiten zijn niet alleen in het Westland bekend, maar ook ver daarbuiten. Nog maar net 7 jaar zong zij volop en stond zij al op het podium. In 2010 heeft zij het TV programma Una Voce Particolare van Ernst Daniël Smid gewonnen en is zij daarna ruim 1 jaar lang op theatertour door heel Nederland geweest met Ernst Daniël Smid en Francis van Broekhuizen. Ze mocht optreden voor de koning bij de Skippers Club in de Koninklijke Schouwburg. 
In augustus 2013 heeft zij meegedaan aan the Voice of Holland met het nummer "O Mio Babbino Caro" een vertolking van Maria Callas. Vele Westlanders zullen haar ook herkenning vanwege haar medewerking aan de musical "De Kromme Jongens" en tal van andere culturele optredens. 
Maghen is een veelzijdig talent, momenteel is ze werkzaam als actrice, muzikant (opera en jazz), en als podiumcoach begeleidt ze volwassenen en kinderen. Maghen woont in het Westland, ze heeft een lieve man en kind en twee katten. 

Judith Koppert

 

Maghen Hilgersum