foto9

Nieuws 2015

Krantenknipsels 2015

Zie onderstaand een verzameling aan krantenknipsels over het Westland Korenfestival van 2015.

AFTERPARTY


Zaterdagavond 19 september 2015
Ook dit jaar wordt er na afloop van het festival weer een afterparty georganiseerd. Het is inmiddels een gezellige traditie geworden, met een hapje en een drankje, veel muziek en gezang.

Partycentrum De Binnenhof, onze knusse thuishaven, opent vanaf 19.00 uur de deuren en u bent van harte welkom om deze afsluiting met ons mee te beleven.

Om ca. 19.30 uur wordt het buffet geopend!!
Kaarten zijn à  € 15,00 p.p. te koop bij Louis van der Horst: telefoon: 06-51619574, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorg dat je er snel bij bent want op = op !!

Een verrassende opening van het 7e korenfestival

Onze enige echte Westlandse druivenprinses Kelly Kouwenhoven wil graag de bel luiden als startsein van het 7de Westland Korenfestival. Dat ze een prachtig visitekaartje is van ons streek product, de Westlandse Druif, heeft ze al bewezen, maar of ze een nootje kan meezingen.....? Dat zullen we nog even moeten afwachten...

Vrienden van de Stichting Westland Korenfestival

Word lid van: "Vrienden van de Stichting Westland Korenfestival"

Als u het Westland Korenfestival een warm hart toedraagt, nodigen wij u uit om lid te worden van de Vrienden van de Stichting Westland Korenfestival. Een stichting, die op eigen wijze bijdraagt aan een groot muzikaal evenement in het Westland. Om dit evenement naar een hoger niveau te brengen is sponsoring noodzakelijk en om die reden is deze vriendenclub in het leven geroepen.
Door dit doel te bereiken zijn nieuwe "vrienden" van harte welkom. Het evenement dat de stichting jaarlijks organiseert wordt altijd druk bezocht en is uitgegroeid tot een echte traditie. Met een gevarieerd en actief programma op het Westland Korenfestival kunt u genieten van een gezellige dag.
Ontmoet het korenfestival: ontmoet elkaar!

U kunt zich aanmelden als lid van de vrienden. Contributie voor 1 jaar is € 20,oo. Daarnaast kunt u een lidmaatschap cadeau geven of een nieuw lid aanbrengen. Het jaar erna beslist u of u lid wilt blijven en betaalt dan zelf de contributie opnieuw. Het jaar van de stichting loopt van september tot september.

Verder zijn er sponsor mogelijkheden en tarieven voor:
- het plaatsen van reclame op de podia
- het vermelden van logo's op de website

Door de groei van het aantal vrienden ontstaat een krachtige stichting, die staat voor het bevorderen van de muziek van koren in het Westland.

U kunt uns volgen op facebook en op de website: www.westlandkorenfestival.nl

Maak uw lidmaatschap over op rekening:  NL45RABO0149327544
En stuur een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hendrik van Vliet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - mob: 06-22522626) en
Judith Koppert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - mob: 06-54216151)
geven u graag meer informatie over de vriendenclub en andere sponsor mogelijkheden.

 

Nog even en we trappen weer af..

Met veel energie zijn we in de weer om op 19 september een gezellige dag neer te zetten! Het loopt gelukkig weer gesmeerd en we zijn erg enthousiast over de deelnemers: 8 uit de regio en 8 daarbuiten, je kunt bijna spreken van: de westlanders en de buitenwestlanders! We hebben een mooi programma en voor iedere smaak. Als vanouds de smartlap en het levenslied. Lekkere meezing pop, de kindertjes mogen we niet vergeten en dit jaar nieuw een musical popkoor. Kijk eens even rond op hun sites (te vinden onder het hoofdstuk Deelnemers) en maak kennis met het koor.

Het meezingen in een koor is razend populair in het Westland. In al die jaren dat wij dit organiseren zijn er in onze regio al zoveel nieuwe koren bijgekomen. Het is voor ons moeilijk om daaruit een keuze te maken. Er zijn nieuwkomers op het festival en helaas hebben we ook moeten teleurstellen, wat ons erg spijt.
Maar het is nog geen 19 september! Er is nog genoeg te doen!

Judith Stolze
bestuurssecretaris