foto9

LUSTRUM AFTERPARTY

Dit jaar is na afloop van het 5e westlandkorenfestival weer de traditionele afterparty. Deze avond is zoals altijd weer een mooie gelegenheid om nog even na te praten over de hoogte punten van die afgelopen dag.
Uiteraard is er een heerlijk warm buffet, waar je gebruik van kan maken. Als iedereen voldaan is en zijn honger heeft gestild, barst de afterparty pas echt los. Dus voor ieder die nog energie over heeft, pak je kans want er kan volop gedanst en gefeest worden.
De uitbater van De Binnenhof zet om 19.00 uur zijn deuren open en ben je vanaf dat moment van harte welkom.

Dus nog even voor de goede orde:
Zaal gaat open om 19.00 uur,
Aanvang warm buffet om 19.30 uur,
Daarna gezellig dansen en feesten, etc.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar voor € 17,50 p.p. bij Louis van der Horst: mobiel 06-51619574.

Tot slot wil ik je een heel gezellig festival wensen en wie weet  TOT DE AFTERPARTY !!

Met een vriendelijke groet,
Louis van der Horst

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief Mei 2013

Hallo zingende, makende, luisterende en genietende muziekliefhebbers.

De voorbereidingen zijn dit jaar vroeg van start gegaan om er op zaterdag 21 september weer helemaal klaar voor te staan. Dit jaar gaan we proberen om het 8e podium te realiseren. Het is allemaal wel te regelen maar het kost extra inspanning: geluidinstallatie, lunchpakketten, drukwerk, koffie, de inzet van meer vrijwilligers, waaronder korenbegeleiders, podiumbouwers, kortom sponsoren en vrijwilligers zijn hard nodig. Wil je iets voor ons betekenen, laat het maar weten!! Alle hulp is nog steeds welkom.

Ik ben ook heel trots op de vele vrijwilligers, die ons elk jaar weer fantastisch helpen. het bestuur kan veel voor ogen hebben, maar zonder deze vrijwilligers krijgen we dit echt niet voor elkaar. Door middel van hun inzet kunnen we 2 extra koren in het programma opnemen, van 14 naar 16 koren. In totaal tot op heden ongeveer 835 zangers zullen gaan optreden tijdens het 5e festival.

In het bestuur heeft ieder zijn taken. Onderdeel van mijn taken is het zorg dragen voor de geluidinstallaties op alle podia, programmering en planning van de koren en de muziekverzorging op het hoofdpodium, uiteraard het bijwonen van de bestuursvergaderingen.

Na 5 jaar deze taken te hebben gedaan geef ik na het 5e Westland Korenfestival het stokje over aan een opvolger, die het leuk vindt om zich op dit vlak wil inzetten voor de WKF. Heb je interesse om dit van mij over te willen nemen? Je kunt me altijd hiervoor benaderen of een berichtje sturen naar het algemeen contact.

Maar eerst hopen we natuurlijk dat we er zaterdag 21 september, met z'n allen een zonvolle en een heeeeele gezellige dag van kunnen maken.

Tot dan en vriendelijke groet,

Bestuurslid: Geluid en Techniek

Jan van Staalduinen
Tel: 0174-237334 - mob: 06-41427753
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.